教授 (19 people)
教授 (19 people)
1
ISHIDA Yasuyuki
分析化学
2
IWASAKI Yugo
酸素工学, 脂質化学, バイオ機能応用、バイオプロセス工学
3
WOO Je-Tae
天然生理活性物質, ケミカルバイオロジー, 生物化学
4
OHNISHI Motoko
分子生物学, 生化学
5
OBA Yuichi
発光生物学, Bioluminescence
6
KITAURA Yasuyuki
栄養学、健康科学, 食品科学
7
GATHRIGHT, John
8
SUZUKI Takamasa
分子生物学, ゲノム生物学, 植物分子、生理科学
9
TSUDA Takanori
食品科学, 食品機能学, 栄養生化学
10
TSUTSUMIUCHI Kaname
食品科学, 生体化学, 高分子化学
11
ABE-DOHMAE Sumiko
代謝、内分泌学
12
HASEGAWA Koichi
進化生物学, 生態学、環境学, 植物保護科学
13
BANNO Hiroharu
分子生物学, 植物生理学
14
FUJIWARA Takayuki
食品科学, 食品加工学
15
MAENO Yoshitaka
人体生理学, 運動生理学, 病態生理学, Anatomy and Physiology
16
MATSUMOTO Yoshihiro
分子生物学
17
MINAMI Motoyasu
薬用植物学, 分子生態学, 生物多様性評価, Phytogeography, Plant Taxonomy
18
MORIYAMA Ryuichi
農芸化学, 生化学, 分子生物学, 応用微生物学
19
YOSHIMURA Kazuya
細胞生物学, 分子生物学, 植物分子、生理科学
准教授 (16 people)
准教授 (16 people)
1
LU Rui
Molecular biology, Cell biology
2
MATSUBARA Kazumi
細胞遺伝学, 生態遺伝学, 分子系統学, ゲノム進化学, Animal cytogenetics, Molecular phylogeny, Genomics
3
MIYATA Shigeru
分子微生物学, Molecular biology
4
WATANABE Takashi
醸造学, Applied microbiology , 生物工学, 農芸化学, Biofunction and bioprocess engineering, Applied microbiology
5
AICHI Makiko
分子生物学, 植物分子、生理科学
6
UENO Kaoru
土壌物理学, 野生動物学
7
KANAMASA Shin
応用微生物学, 分子生物学
8
KANAMARU Kyoko
応用微生物学
9
KUSANO Yuri
食品科学, 栄養学、健康科学, 応用分子細胞生物学, 細胞生物学, 機能生物化学
10
KOJIMA Shoko
植物分子生物学
11
TANAKA Mamoru
免疫学, 食品科学, 栄養学、健康科学
12
TSUCHIDA Sayaka
細菌学, 衛生学, 実験動物学
13
NAKAGAWA Hiroshi
動物細胞工学, 生理遺伝学, 薬理活性物質
14
Fushimi Keiji
生物化学, 生物有機化学, 生物工学
15
HODOKI Yoshikuni
陸水学
16
HORIBE Takanori
園芸学, 植物生理学, 植物工場
講師 (4 people)
講師 (4 people)
1
KONDO Fumi
Medical management and medical sociology, Hygiene and public health: excluding laboratory approach, Hygiene and public health: including laboratory approach, Nutrition science and health science, Family and consumer sciences, and culture and living
2
KOZAI Hana
給食経営管理, 食物アレルギー, 国際栄養, Food management
3
OHNISHI Ritsuko
Clinical nutrition
4
TAKEI Shiro
Fish biology, histochemistry, electron microscopy sciences