教員情報
ENGLISH
閉じる
クサノ ユリ
KUSANO Yuri
草野 由理
所属
応用生物学部 食品栄養科学科
臨地実習推進部 管理栄養実習センター
大学院応用生物学研究科 応用生物学専攻
職名
准教授
著書・論文歴
論文
Low-molecular-weight whey proteins promote collagen production in dermal fibroblasts via the TGF-β receptor/Smad pathway. Biosci Biotechnol Biochem 85 (11),2232-2240頁 (共著) 2021
論文
Diosgenin Supplementation Prevents Lipid Accumulation and Induces Skeletal Muscle-Fiber Hypertrophy in Rats J Nutr Sci Vitaminol 65 (5),421-429頁 (共著) 2019
論文
Consumption of Japanese yam improves lipid metabolism in high-cholesterol diet-fed rats. J Nutr Sci Vitaminol 62,350-360頁 (共著) 2016
論文
ワサビイソチオシアネートがCaco-2細胞の抗酸化酵素の発現誘導に与える影響 日本栄養・食糧学会誌 66 (6),293-300頁 (共著) 2013
論文
Constitutive expression of an antioxidant enzyme, glutathione S-transferase P1, during differentiation of human intestinal Caco-2 cells. Free Radic Biol Med. 53,347-356頁 (共著) 2012
著書
保健機能食品 食品学 I (共著) 2022
著書
食品成分表 食品学 II (共著) 2022
著書
いも類 Biochemistry (共著) 2017
閉じる